Over NaarCuracao.com

We love Curaçao!

www.naarcuracao.com

In 2013/2014 heb ik, Mark van der Panne, met mijn gezin 9 maanden op Curaçao gewoond. In die 9 maanden hebben we een heerlijke tijd gehad. Om het thuisfront op de hoogte te houden over ons avontuur, hadden we dit blog NaarCuracao.com opgezet. Een mooi verslag, waarbij we na een tijdje wel door kregen dat er veel mensen de site volgden die wij verder niet kenden. Dit bevestigde onze eigen ervaring tijdens de voorbereiding van onze tijdelijke emigratie: er is op internet veel info te vinden voor vakantie op Curaçao, maar over emigreren naar en wonen op Curaçao was de digitale informatie nog magertjes en vaak achterhaalt.

Terug naar Nederland, maar met Curaçao in ons hart

Nadat we continu door enthousiaste ’toekomstige lotgenoten’ waren benaderd om onze ervaringen met hen te delen, heb ik na terugkomst van ons sabbatical de website verder uitgebouwd. Dit vooral ook omdat we, ondanks onze terugkeer naar Nederland, Curaçao nog steeds een heerlijk eiland vinden waar we heel graag komen. Het resultaat was dat NaarCuracao.com in korte tijd een breed opgezet platform werd met allerlei praktische info en handige tips over emigratie en vakantie naar Curaçao. Wat begon als een privé-blog met een tiental bekende bezoekers per maand is uitgegroeid tot een platform met duizenden bezoekers per week uit Nederland en Curaçao.

Met dank aan al deze bezoekers is NaarCuracao.com geworden wat het is. Bedankt voor alle tips, vragen en correcties die er voor zorgen dat NaarCuracao.com een toegankelijk platform is geworden. De missie blijft om zoveel mogelijk mensen te voorzien van vooral praktische informatie voor een emigratie of vakantie naar Curaçao.

Onafhankelijk platform

NaarCuracao.com is niet verbonden aan een officiële instantie. Het is een particulier initiatief zonder richtlijnen vanuit welke organisatie dan ook. Alle informatie -ook een advertentie- wordt alleen geplaatst als ik er persoonlijk achter sta. Het zit dan zeker ook wel goed met de betrouwbaarheid van NaarCuracao.com.

Steun NaarCuracao.com

Het onderhouden van NaarCuracao.com kost flink wat tijd en geld. Alle informatie die je op deze website vindt is gratis en geheel vrijblijvend beschikbaar. Het is voor iedere particulier te gebruiken bij de voorbereiding van een mooi avontuur op Curaçao. Wil je als organisatie/bedrijf informatie van mijn website overnemen, neem dan even contact met me op.
Om het platform in de lucht te kunnen houden staan er advertenties op de website. Door als bezoeker via een advertentie op NaarCuracao.com iets te kopen bij een adverteerder maak je het mogelijk om deze website actueel te houden en steeds weer nieuwe informatie te kunnen bieden voor de bezoekers. Bedankt voor je hulp!

NaarCuracao.com steunt Curaçao

Vanuit mijn passie voor Curaçao ondersteun ik gratis enkele mooie initiatieven op Curaçao. Dit zijn goede doelen als Rescue Paws Curacao of Pippi’s Opvang, maar ook particuliere initiatieven als Dundu Tours of Kyrzah’s Babysitting Services. Stuk voor stuk mensen die Curaçao een beetje mooier en vriendelijker willen maken voor de lokale bevolking en/of de toeristen.

Feedback & contact

Wil je feedback geven over mijn site of heb je een specifieke vraag, dan kun het contactformulier invullen. Ik hoor het graag van je als bepaalde informatie achterhaald is, als je een aanvulling hebt, of als je juist over een bepaald onderwerp onvoldoende (praktisch bruikbare) informatie kunt vinden.

Disclaimer

Met plezier ben ik dagelijks met deze website bezig, vooral om mijn enthousiasme over Curaçao te delen met de vele Nederlanders die ook naar Curaçao willen voor vakantie of om er een tijdje te wonen.

Ik hoop je met de informatie op NaarCuracao.com goed op weg te helpen richting Curaçao. Met deze website probeer ik de informatie altijd zo correct en actueel mogelijk te houden, maar het kan gebeuren dat er achterhaalde informatie op mijn website staat. Als dat zo is, dan hoor ik dat graag en zal ik e.e.a. gaan aanpassen. Maar het blijft belangrijk dat je ook zelf goed blijft nadenken bij wat je doet. Heb je toch een slechte ervaring op Curaçao a.g.v. informatie op deze website, dan kun je mij niet aansprakelijk stellen.

Adverteren op NaarCuracao.com

Commerciële organisaties weten NaarCuracao.com steeds meer te vinden om een samenwerking mee aan te gaan. Hiervoor zijn zeker mogelijkheden, maar het moet wel voldoen aan enkele ‘huisregels’:

  • Het product moet direct relevant zijn bij emigratie of vakantie naar Curaçao en toegevoegde waarde bieden voor een groot deel van het bezoek op de website
  • Bij voorkeur moet het een product zijn waar ik zelf ervaring mee heb (barter-deals zijn altijd bespreekbaar)
  • Elk denkbare vorm van adverteren is bespreekbaar, van een tekstlinkje of een advertentie op een bestaande pagina tot een 100% exclusieve pagina die volledig op het product geschreven is.

Interesse in de mogelijkheden? Stuur een mail voor vrijblijvende informatie.