NaarCuracao contactgegevens

Contact en meer

NaarCuracao.com is een volledig online bedrijf, zonder fysiek verkooppunt o.i.d. Om met ons in contact te komen kunt u de volgende mogelijkheden gebruiken.

CONTACTFORMULIER

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OVERIGE CONTACT

WHATSAPP
Het snelste contact is via Whatsapp, op nr. +316 2916 8073. Bekijkt u dit op uw telefoon, klik dan hier om direct een Whatsapp-bericht te sturen. Dit nummer is alleen voor Whatsapp-berichten te gebruiken; bellen (evt. via Whatsapp) is niet mogelijk. Een spraakbericht via Whatsapp is wel mogelijk.

E-MAIL
Via e-mail kunt u ons bereiken op info@naarcuracao.com. Doorgaans zullen wij binnen één werkdag reageren.

TELEFOON
Uiteraard kunt u ook bellen, ons telefoonnummer +316-1491 8399. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag, 09:00 tot 18:00 (Nederlandse tijd).

POST
Wilt u ons iets per post toesturen, dan kan dat naar: POMZ B.V., Windgatseweg 1C, 3235 NX, Rockanje, Nederland.

KvK-nummer: 87229161
BTW-nummer: NL864240223B01

Wijzigen of annuleren van een boeking

Heeft u een boeking van een activiteit gedaan via NaarCuracao.com en u wilt deze wijzigen of annuleren, dan kan dat tot 24 uur voor de datum van de geplande activiteit. Voorbeeld: U heeft een activiteit geboekt voor 13 juni 11:00, dan kan deze gewijzigd of geannuleerd worden tot 12 juni 00:00. Wijzigen is kosteloos en alleen mogelijk o.b.v. beschikbaarheid. Bij annulering worden alle reeds gemaakte betalingen volledig teruggestort.
Uitzondering hierop:
– privétours, deze zijn tot 7 dagen van tevoren kosteloos te wijzigen/annuleren.
– seminars, deze zijn tot 24 uur voor de datum van het seminar te wijzigen/annuleren, maar kosten die hiervoor al door derden in rekening zijn gebracht zullen in mindering worden gebracht op de terugbetaling.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze dienstverlening of een via ons geboekte tour. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@naarcuracao.com.
Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Voor de volledigheid melden we dat m.b.t. de excursies u een overeenkomst bent aangegaan met de tour-operator. Wij zullen hierbij altijd de klacht in behandeling nemen en bemiddelen namens u richting de tour-operator, maar het is aan de tour-operator om een oplossing te bieden.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Privacy

Voor informatie over hoe wij omgaan met de privacy van uw gegevens, verwijzen wij naar onze privacyverklaring.

Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden vind u op deze pagina.