Curacao kaart

Curacao is zo groot niet, en je zult al snel de weg kunnen vinden. Maar om nou alle locaties van accommodaties, stranden, restaurants, excursies, etc. te weten gaaat ook wel weer wat ver. Maar daarvoor is een superhandige interactieve kaart gemaakt, dé kaart voor de toerist op Curaçao!

Curaçao interactieve kaart

In de kaart hieronder kun je heel Curaçao ontdekken, maar vooral de locaties die voor de toeristen interessant zijn:

Stranden

Alle grotere/bekendere stranden van Curaçao staan er op. Van Klein Curaçao op ruim een uur varen ten oosten van Curaçao tot aan Playa Kalki helemaal bij Westpunt. En alles wat daar tussen ligt. De bekende stranden als Mambo, Cas Abou, Grote Knip, etc. Maar ook de kleinere en minder bekende stranden als St. Michiel Baai (waar je Aquafari kunt doen) of Shon Mosa.

Activiteiten

Er is zoveel leuks te doen op Curacao! Maar het kan even handig zijn om te bekijken wat een beetje in de omgeving van je accommodatie te doen is. Prima toch, je ziet het allemaal op de kaart.

Hotspots

Wat zijn nou echt dé toeristische locaties die je gezien moet hebben? Van Tugboat tot Blue Room, van Handelskade tot Playa Piskado. Check de kaart en je weet waar je naartoe moet.

Accommodaties

Moet je nog je vakantie plannen en wil je weten wat er in de buurt van je accommodatie te doen is? We hebben de grotere accommodaties voor je ‘in kaart gebracht’ zodat je snel ziet waar welke accommodatie precies ligt.